Despre noi

Despre compania

Organic Protect

Organic Protect este distribuitorul exclusiv al companiei “Schelkovo Agrohim” în R. Moldova, cel mai mare producător de produse fitosanitare din Federația Rusă, cu o istorie seculară.

Organic Protect tinde să devină lider in domeniul produselor de uz fitosanitar, în tehnologiile avansate, calitatea produselor și abordarea responsabilă în rezolvarea provocărilor clienților din întreaga țară. Activitatea principala a companiei este deservirea clienților în domeniul agriculturii, oferind produse de protecție a plantelor, microelemente și semințe de cele mai înalte standarde.

Organic Protect furnizează, de asemenea, consultanță profesională, prezintă diverse informații tehnice privind diagnosticarea, modul de aplicare și perioada optimă de utilizare a preparatelor, bazându-se pe rezultatele obținute în cadrul testelor de laborator.

Organic Protect este parte a concernului ”SG Holding”, un grup de companii consolidate producătoare și furnizoare de servicii. Activitatea grupului are ca scop prioritar – dezvoltarea și implementarea proiectelor comune de importanță socială și economică pentru Republica Moldova.

Echipa noastră

Partenerul nostru

„Schelkovo Agrohim” S.A.

“Schelkovo Agrohim” este o întreprindere puternică, modernă, cu dezvoltare dinamică, intensificare și creștere continuă a volumului de producție.

Activitatea de bază constă în producerea pesticidelor, pentru protecția integrată a celor mai importante culturi agricole și produse agrochimice ce au un conținut ridicat de microelemente. Gama productivă este reprezentată de mai mult de 120 tipuri de produse și include: erbicide, insecticide, fungicide, produse pentru tratarea semințelor, fumiganți, rodenticide, desicanți, adjuvanți și feromoni. Inițial, compania a produs doar câteva preparate, în volum total de 1000 de litri; ca în 18 ani, această companie să atingă performanțe înalte și să devină unul dintre liderii în producția și vânzarea produselor chimice, destinate protecției plantelor. În prezent, întreprinderea produce mai mult de 22.000 tone de producție în valoare de peste 12 miliarde de ruble.

1B

22,3

mln. l. volumul de producție

2 B

16%

cota de piață în FR

3 B

20,1

ha, or. Schelkovo

"Dubovitskoe"
Gospodărie experimentală

Din anul 2006, ”Schelkovo Agrohim” a investit în proiectul de dezvoltare a gospodăriei SRL ”Dubovitskoe”, din regiunea Orel (Rusia) și investește în aceasta cele mai avansate idei, cunoștințe și experiențe. Pe baza acestei gospodării, a fost creat un complex agricol modern cu tehnologii avansate, fiind, astăzi, considerată drept una dintre cele mai importante întreprinderi agricole din reg. Orel și Rusia.

În anul 2009, la SRL ”Dubovitskoe” a fost lansat oficial complexul modern de cereale, vizitat de președintele de atunci D. A. Medvedev. Capacitatea complexului de cereale are următoarele caracteristici: producția de semințe – 20 tone pe oră, preluarea și prelucrarea cerealelor – 40 tone pe oră, capacitatea elevatoare a complexului – 34 mii tone de cereale la depozitare.

5

173

mln. rbl. profit

6

118%

rentabilitatea

7

7230

ha, regiunea Oryol

10 B

400

mii de unități de însămânțare pe an

11 B

40%

cota de piață în FR

3 B

3

ha, zona Voroneț

"Betagran Ramon"

Compania ”Schelkovo Agrohim” a lansat în anul 2011 cea mai modernă fabrică de producere a semințelor drajate de sfeclă de zahăr – SRL “Betagran Ramon”, din regiunea Voronej (Rusia). Acest lucru a permis asigurarea producătorilor de sfeclă de zahăr, din țara respectivă, cu semințe de calitate, autohtone. Fabrica seminceră este dotată cu echipamente moderne, de nivel mondial. Capacitatea de producție a acesteia este de 400 mii de unități de însămânțare (pu), de semințe de sfeclă de zahăr drajate pe an.

Creșterea bovinelor
pentru lapte

Creșterea bovinelor pentru lapte reprezintă o nouă direcție a companiei. SRL “Betagran Lipetsk” și-a început activitatea în data de 25 decembrie 2014 și prezintă un complex modern destinat creșterii accelerate a animalelor de înaltă productivitate. Obiectivul principal al acestei companii constă în producția de embrioni ai bovinelor, valoroși din punct de vedere genetic, în scopul comercializării ulterioare către companiile zootehnice din țară, și crearea unui nucleu de reproducere și ameliorarea genetică a bovinelor, recunoscut la nivel de țară și regiune. Capacitatea de producție a centrului este de peste 9.000 de embrioni pe an. Valoarea totală a investițiilor în proiect a însumat 370 milioane de ruble și nu are analogii în Rusia.

15

9000

embrionii pe an

16

70%

gestație

7

4,2

ha, regiunea Lipetsk