Acasă

CALITATEA, FIABILITATEA, ÎNCREDEREA - GARANȚIA NOASTRĂ PENTRU O RECOLTĂ BUNĂ!

Organic Protect - distribuitorul oficial al companiei „Schelkovo Agrohim"

Organic Protect – este format dintr-o echipă de înaltă calificare, experimentată, și profesionistă, compusă din mai mulți reprezentanți regionali, care oferă clienților noștri produse pentru protecția plantelor, microelemente și semințe, de calitate înaltă.

NOI OFERIM

Totul pentru o agricultură eficientă

Organic Protect – furnizează un spectru larg de erbicide, fungicide, insecticide, regulatori ai creșterii și biopreparate pentru protecția integrală a culturilor păioase, floarea-soarelui, porumbului, rapiței, sfeclei de zahăr, viței-de-vie, plantațiilor de pomi fructiferi și a diverselor leguminoase.

Pesticidele cu eficiență înaltă, produse de Schelkovo Agrohim, sunt foarte solicitate și s-au recomandat cu succes pe piețele din Rusia, CSI și din țările orientulului îndepărtat.

Schelkovo Agrohim produce cele mai noi forme preparative, ce sporește eficiența pesticidelor, reducând efectele toxice atât asupra culturii, cât și asupra mediului.

Compania noastră ține pasul cu cele mai recente inovații din domeniul agriculturii, și oferă clienților noștri cele mai noi soluții tehnologice. Livrările se efectuează in timp de 24 ore din momentul procesării și politica flexibilă de creditare pentru partenerii noștri, fac produsele noastre un instrument de afaceri profitabil.

Specialiștii Organic Protect vă vor ajuta cu un set de metode inovative pentru obținerea unei recolte bogate.

BENEFICIILE COLABORĂRII cu noi
img-box-3

Consultații agronomice, Monitoring cu feromoni, Teste de laborator

Specialiștii noștri vor contribui la realizarea unui set complex de analize întru obținerea unei recolte bogate.

img-box-3

Semințe, Îngrășăminte minerale, Pesticide, Microelemente

Cu noi obțineți tot de ce aveți nevoie pentru o agricultură eficientă.

img-box-4

Noi achiziționăm marfa la cele mai înalte prețuri de pe piața RM

Organic Protect oferă soluții profitabile, de tip barter, cu produse agricole.

RECENZII

Recenzii de la clienții noștri

Anul aceasta am obținut o recoltă record, de 28 tone de mere marfă la hectar, de două ori mai mult în comparație cu anii precedenți și aceasta în mare parte datorită calității produselor de uz fitosanitar, tehnologiilor și experienței echipei Organic Protect SRL. Am lucrat exclusiv cu această companie, fiind asigurați întotdeauna cu produse de înaltă calitate și la timpul potrivit. Recomand cu încredere tuturor fermierilor ce doresc obținerea unor rezultate maxime la costuri minime sub supravegherea celor mai buni specialisti.

r-nul Ocnița, s. Calarașovca
Romaniuc Vasile Alexei GȚ
Romaniuc Vasile

Anul acesta am decis să colaborăm cu compania Organic Protect, pe parcursul anului plantațiile de viță de vie au fost monitorizate și protejate cu ajutorul produselor calitative, recomandate de echipa Organic Protect. Asigurați la timp și respectînd îndrumările specialiștilor am reușit să obținem rezultate maxime la vița de vie, marfă pe care am reușit să o comercializăm la un preț competitiv pe piață.

r-nul Basarabeasca, or. Basarabeasca
Basarabia-LWIN Invest SRL
Dragnev Valeriu

Am descoperiat anul acesta compania Organic Protect, o echipă ce este aproape de producătorul agricol. Nu am lucrat exclusiv cu ei, dar au depășit peste mult așteptările noatre, fiind la locul și momentul necesar cu instrucțiuni potrivite, ceea ce a dus la obținerea roadelor bogate. Plus la toate, prin intermediul lor am reușit să realizez produsele agricole la un preț mai avatajos decît cel de pe piață.

r-nul Briceni, s. Caracuşenii Vechi
Didic Dumitru Vasile GȚ
Didic Dumitru

Pentru prima dată, am cultivat semințe de floarea soarelui de la compania Organic Protect, soiul Goldimi, producătorul Donau Saat. În codițiile meteorologice dificile de anul acesta, noi am reușit să colectăm peste 3000 kg/ha de floarea soarelui și asta grație echipei Organic Protect SRL. Cu siguranță vom continua să lucrăm cu ei și la anul următor datorită operativității și profesionalismul de care au dat dovadă.

r-nul Soroca, s. Schineni
Agraria SRL
Iurie Bostan

„Schelkovo Agrohim" în cifre

l volum de producție
%
Cota de piață în FR
Ha, Fabrica din Schelkovo
Ha, Ferma Experimentată